ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Sleutelkastje metaal met slot

Sleutelkastje metaal met slot


Ontdek het gemak van het Sleutelkastje metaal met slot De Benson Sleutelkastje metaal met slot is een must-have voor elk georganiseerd huishouden of bedrijf. Deze metalen sleutelbox biedt een veilige

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek het gemak van het Sleutelkastje metaal met slot

De Benson Sleutelkastje metaal met slot is een must-have voor elk georganiseerd huishouden of bedrijf. Deze metalen sleutelbox biedt een veilige en overzichtelijke opslag voor al uw sleutels. Met maar liefst 20 ophanghaken, kunt u een verscheidenheid aan sleutels kwijt, van huissleutels tot autosleutels. Het witte, robuuste metalen ontwerp past in elk interieur en is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Het slot met bijgeleverde sleutels zorgt ervoor dat uw sleutels altijd veilig zijn opgeborgen.

Een voordelige oplossing voor sleutelbeheer

Bent u op zoek naar een goedkope, maar effectieve oplossing voor uw sleutelbeheer? Dan is de Benson Sleutelkastje metaal met slot precies wat u nodig heeft. Dit sleutelkastje is ideaal voor gebruik in huis, op kantoor of in een bedrijf. Of u nu een veilige plek nodig heeft om de reservesleutels te bewaren of een systeem om de sleutels van verschillende ruimtes te organiseren, dit sleutelkastje is een voordelige oplossing. Het is ook een geweldig cadeau voor nieuwe huiseigenaren, studenten die op kamers gaan of iedereen die een beetje extra organisatie in hun leven kan gebruiken.

Productspecificaties van het Sleutelkastje metaal met slot

- Materiaal: Metaal - Kleur: Wit - Merk: Benson - Aantal ophanghaken: 20 - Afmetingen: ca. 16x20x1,5 cm - Slot: Ja, inclusief 2 sleutels - Bevestiging: Muurbevestiging mogelijk - Gebruik: Geschikt voor binnen - Gewicht: Lichtgewicht voor eenvoudige installatie.

Productinformatie

Artikelnummer:
93452
Gewicht artikel (kg):
0.78
EAN:
8719274341567
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod