ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Slime in pot 80 gram

Slime in pot 80 gram


Slime in pot 80 gram Met deze speelgoed slijm kun je lekker kliederen, kneden en de pasta uit elkaar trekken als elastiek. Het is een geweldige manier om creatief bezig te zijn en kinderen zullen er u

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Slime in pot 80 gram

Met deze speelgoed slijm kun je lekker kliederen, kneden en de pasta uit elkaar trekken als elastiek. Het is een geweldige manier om creatief bezig te zijn en kinderen zullen er urenlang plezier aan beleven. Daarnaast is het gemakkelijk weer van je handen af te wassen, dus geen gedoe met plakkerige handen achteraf. De Slime in pot 80 gram wordt assorti kleur uitgeleverd, wat betekent dat je een willekeurige kleur ontvangt. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. De afmeting van de verpakking is 7,5x5,5 cm.

Slime putty in potje 80 gram

Met dit putty slijm in een potje van 80 gram kun je eindeloos spelen en experimenteren. Het is perfect om te kneden, te rekken en de textuur te verkennen. Kinderen zullen genieten van de fascinerende eigenschappen van dit slijm. Het putty slijm is gemakkelijk van je handen af te wassen, dus geen gedoe met plakkerige handen achteraf. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. De afmeting van de verpakking is 7,5x5,5 cm.

Slime in pot 80 gram: urenlang speelplezier

Met de Slime in pot 80 gram haal je eindeloos speelplezier in huis. Dit speelgoed slijm is perfect voor kinderen die graag kliederen, kneden en de pasta uit elkaar trekken als elastiek. Of het nu voor een verjaardagsfeestje, een regenachtige dag binnen of gewoon voor wat ontspanning is, dit slijm is altijd een hit. Het is een geweldige manier om de creativiteit van kinderen te stimuleren en ze bezig te houden. Daarnaast is het gemakkelijk afwasbaar, dus geen zorgen over plakkerige handen. Met de Slime in pot 80 gram kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en zich urenlang vermaken.

Slime putty in potje 80 gram: goedkoop en veelzijdig

Ben je op zoek naar een voordelige en veelzijdige manier om kinderen te vermaken? Dan is de Slime putty in potje 80 gram

Productinformatie

Artikelnummer:
93302
Gewicht artikel (kg):
0.1
EAN:
3588270013632
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod