ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Snijplank serveerplank met handvat acacia hout 30x20 cm

Snijplank serveerplank met handvat acacia hout 30x20 cm

40% korting
Adviesprijs:

Ben je op zoek naar een prachtige en functionele snijplank voor in je keuken? Dan is de snijplank met handvat van acaciahout precies wat je nodig hebt! Deze veelzijdige plank kan namelijk dienen als s

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ben je op zoek naar een prachtige en functionele snijplank voor in je keuken? Dan is de snijplank met handvat van acaciahout precies wat je nodig hebt! Deze veelzijdige plank kan namelijk dienen als snijplank, serveerplank én hapjesplank.

Deze snijplank is gemaakt van acaciahout, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en prachtige nerfpatroon. Het hout is van nature antibacterieel, waardoor je een hygiënische ondergrond hebt om je ingrediënten op te snijden, waardoor je jarenlang plezier zult hebben van deze snijplank.

Het handvat van de snijplank maakt het eenvoudig om hem vast te houden en te verplaatsen. Hierdoor is de snijplank niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar ook voor de horeca. Presenteer je heerlijke gerechten en hapjes met stijl en gemak.

De warme kleur van het acaciahout geeft een natuurlijke en rustieke uitstraling aan je keuken. Naast het gebruik als snijplank, kun je deze plank ook gebruiken als serveerplank of hapjesplank. Creëer een gezellige sfeer tijdens borrels, feestjes of gewoon tijdens een ontspannen avond thuis. De plank is tevens een prachtige decoratieve toevoeging aan je keuken of eettafel.

De snijplank met handvat van acaciahout is een betaalbare optie die niet alleen kwaliteit biedt, maar ook een luxe uitstraling heeft. Haal de natuurlijke charme van acaciahout in huis en geniet van een hoogwaardige plank die jarenlang meegaat. Let op: deze plank is niet geschikt voor de vaatwasser.

Wacht niet langer en voeg deze veelzijdige snijplank toe aan je keukenaccessoires. Ervaar het gemak van snijden op een stevige en stijlvolle ondergrond. Gebruik hem ook als serveerplank voor het serveren van heerlijke gerechten en hapjes. Kies voor de snijplank met handvat van acaciahout en breng de schoonheid van de natuur naar je keuken en tafel!

Afmeting snijplank: ca. 30x19,5x1,5 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
93721
Gewicht artikel (kg):
0.33
EAN:
8711361015559
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod