ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Snijplank serveerplank hout teak 34 cm

Snijplank serveerplank hout teak 34 cm


Snijplank serveerplank hout teak 34 cm Deze stoere houten snijplank met handvat en ophangtouw is perfect voor het snijden en serveren van verschillende gerechten, zoals vis, worst, hapjes, tapas, vlee

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Snijplank serveerplank hout teak 34 cm

Deze stoere houten snijplank met handvat en ophangtouw is perfect voor het snijden en serveren van verschillende gerechten, zoals vis, worst, hapjes, tapas, vlees, en meer. De snijplank is gemaakt van duurzaam massief hard teak hout, wat zorgt voor een robuuste uitstraling en een lange levensduur. Met een afmeting van ca. 34x18x1,5 cm is deze snijplank ideaal voor zowel thuisgebruik als in de horeca. Daarnaast is deze plank ook geschikt als stokbroodplank, kaasplankje of steakplank. Het is een veelzijdig product dat zowel functioneel als decoratief kan worden gebruikt. Let op: de snijplank is niet geschikt voor de vaatwasser.

Deze Snijplank serveerplank hout teak 34 cm is van topkwaliteit en toch voordelig geprijsd. Het is een betaalbare optie voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en veelzijdige snijplank. Of je nu een feestje hebt, een gezellige avond met vrienden of gewoon een lekker diner thuis, deze snijplank is perfect voor elke gelegenheid. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor kookliefhebbers. Met deze snijplank kun je gemakkelijk verschillende gerechten bereiden en presenteren, waardoor het een onmisbaar item is in elke keuken.

  • Gemaakt van duurzaam massief hard teak hout
  • Afmeting: ca. 34x18x1,5 cm
  • Met handvat en ophangtouw
  • Geschikt voor het snijden en serveren van vis, worst, hapjes, tapas, vlees, etc.
  • Ook te gebruiken als stokbroodplank, kaasplankje of steakplank
  • Niet geschikt voor de vaatwasser

Productinformatie

Artikelnummer:
93778
Gewicht artikel (kg):
0.5
EAN:
8719987161988
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod