ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Soeppan rvs 9 liter

Soeppan rvs 9 liter


Soeppan rvs 9 liter Zoek je een ruime soeppan met een inhoud van ca. 9 liter? Dan is deze roestvrijstalen soeppan met glazen deksel perfect voor jou. Met zijn grote formaat kun je gemakkelijk grote h

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Soeppan rvs 9 liter

Zoek je een ruime soeppan met een inhoud van ca. 9 liter? Dan is deze roestvrijstalen soeppan met glazen deksel perfect voor jou. Met zijn grote formaat kun je gemakkelijk grote hoeveelheden soep bereiden voor bijvoorbeeld een feestje of een familiediner.

Deze veelzijdige soeppan is geschikt voor gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie kookplaten. Je kunt hem dus gebruiken op elke type kookplaat die je maar hebt. Daarnaast is de pan ook vaatwasserbestendig, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Specificaties:

  • Inhoud: ca. 9 liter
  • Materiaal: roestvrijstaal
  • Diameter: 25,5 cm
  • Hoogte: 26 cm
  • Geschikt voor gas, elektrisch, keramisch, halogeen en inductie kookplaten
  • Vaatwasserbestendig

Deze soeppan is niet alleen functioneel, maar ook nog eens zeer voordelig geprijsd. Met zijn ruime inhoud en veelzijdigheid is hij perfect voor zowel thuisgebruik als voor professionele koks. Of je nu een grote familie hebt, regelmatig etentjes organiseert of gewoon graag soep maakt, deze soeppan biedt de perfecte oplossing. Bestel hem nu en geniet van heerlijke zelfgemaakte soepen!

Productinformatie

Artikelnummer:
92139
Gewicht artikel (kg):
1.48
EAN:
8711295820922
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod