ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Sokken dames Peace 36-41 grijs 5 paar Apollo

Sokken dames Peace 36-41 grijs 5 paar Apollo


Productbeschrijving Sokken dames Peace 36-41 grijs 5 paar Apollo Deze vijfdelige set van Apollo damessokken brengt een vleugje fantasie naar je dagelijkse garderobe. De sokken zijn uitgevoerd in een

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving Sokken dames Peace 36-41 grijs 5 paar Apollo

Deze vijfdelige set van Apollo damessokken brengt een vleugje fantasie naar je dagelijkse garderobe. De sokken zijn uitgevoerd in een stijlvolle grijze kleur, aangevuld met verschillende speelse dessins zoals het vredessymbool, de tekst 'peace', sterren en strepen. De sokken zijn gemaakt van een comfortabele mix van 75% katoen, 22% polyester en 3% elastaan, waardoor ze zowel zacht als duurzaam zijn. Deze sokken zijn niet alleen een plezier om te dragen, maar ook om naar te kijken!

Toepassingen en voordelen van de Sokken dames Peace 36-41 grijs 5 paar Apollo

Deze sokken zijn een voordelige keuze voor de modieuze vrouw die graag haar persoonlijke stijl toont, zelfs in de kleinste details. Ze zijn perfect voor dagelijks gebruik, of je nu thuis aan het relaxen bent of op pad gaat voor werk of plezier. Met vijf paar in elke set, heb je altijd een paar bij de hand, of je nu wilt mixen en matchen of een consistent thema wilt behouden. Bovendien zijn ze door hun universele maat (36-41) geschikt voor bijna elke vrouw.

Productspecificaties

- Producttype: Damessokken - Merk: Apollo - Model: Peace - Kleur: Grijs/Zwart - Maat: 36-41 - Aantal: 5 paar - Dessins: Vredessymbool, 'peace' tekst, sterren, strepen - Materiaalsamenstelling: 75% katoen, 22% polyester, 3% elastaan.

Productinformatie

Artikelnummer:
92907
Gewicht artikel (kg):
0.17
EAN:
8718051633147
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod