ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Solar led graflicht op batterij

Solar led graflicht op batterij


Solar LED graflicht op batterij Dit Solar LED graflicht op batterij is een prachtige en duurzame manier om een graf of gedenkplaats te verlichten. Het rouwlicht is voorzien van een zuinig geel LED-lam

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Solar LED graflicht op batterij

Dit Solar LED graflicht op batterij is een prachtige en duurzame manier om een graf of gedenkplaats te verlichten. Het rouwlicht is voorzien van een zuinig geel LED-lampje met een knipperend vlam-effect, wat zorgt voor een rustgevende sfeer. Bovendien is het graflicht weerbestendig, waardoor het langdurig buiten kan blijven staan.

De lamp laadt overdag op door middel van zonne-energie en gaat automatisch branden wanneer het donker wordt. Hierdoor hoef je niet telkens handmatig de lamp aan en uit te zetten. Het graflicht werkt op een inbegrepen oplaadbare AAA-batterij, die je bij ingebruikname minimaal 48 tot 72 uur moet laten opladen.

Om het graflicht te openen, draai je de deksel tegen de klok in en trek je deze tegelijkertijd een beetje naar boven. De deksel zal dan vanzelf loslaten, zodat je gemakkelijk de batterij kunt vervangen of de lamp kunt aan- en uitzetten.

De afmetingen van de grafkaars zijn ongeveer 12x7 cm, waardoor deze goed past op een grafsteen of gedenkplaats.

Goedkoop en voordelig Solar LED graflicht op batterij

Dit Solar LED graflicht op batterij is niet alleen prachtig en duurzaam, maar ook nog eens zeer betaalbaar. Met dit voordelige graflicht kun je op een kosteneffectieve manier een gedenkplaats verlichten. Het is geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals bezoek aan een graf op speciale dagen, zoals Allerzielen, of als blijvende herinnering aan een dierbare.

Productspecificaties:

  • Zuinig geel LED-lampje met knipperend vlam-effect
  • Weerbestendig
  • Laadt op met zonne-energie
  • Automatisch aan bij donker
  • Werkt op inbegrepen oplaadbare AAA-batterij
  • Afmetingen: ca. 12x7 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93171
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
8719274347699
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod