ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Spaarlamp 5 watt E14 kleine fitting

Spaarlamp 5 watt E14 kleine fitting


Productomschrijving Deze 5 watt E14 kleine fitting spaarlamp is een energiezuinige lichtbron die zowel stijl als functionaliteit toevoegt aan uw ruimte. De spaarlamp is ontworpen met twee buizen die e

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving

Deze 5 watt E14 kleine fitting spaarlamp is een energiezuinige lichtbron die zowel stijl als functionaliteit toevoegt aan uw ruimte. De spaarlamp is ontworpen met twee buizen die een warm licht van 2700 Kelvin en 250 Lumen uitstralen, ideaal voor het creëren van een gezellige en uitnodigende sfeer. Met een levensduur van ongeveer 10.000 uur biedt deze spaarlamp een lange termijn oplossing voor uw verlichtingsbehoeften. Daarnaast is de 5 watt spaarlamp vergelijkbaar met een 25 watt normale gloeilamp, wat betekent dat u geniet van dezelfde hoeveelheid licht terwijl u energie bespaart. De lamp heeft een diameter van ongeveer 4 cm en een lengte van ongeveer 11 cm, waardoor hij geschikt is voor diverse lampen met kleine fittingen.

Voordelen en Toepassingen

Deze spaarlamp 5 watt E14 kleine fitting is een voordelige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en energiezuinige verlichtingsoplossing. Of u nu een lamp nodig heeft voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor, deze spaarlamp is een uitstekende keuze. Dankzij het warme licht dat deze lamp uitstraalt, is hij perfect voor ontspannende avonden thuis, het lezen van een boek of het werken aan uw bureau. Bovendien is deze spaarlamp een goede keuze voor feestelijke gelegenheden zoals verjaardagen of diners, waarbij een warme en gezellige sfeer gewenst is.

Productspecificaties

  • Type lamp: Spaarlamp
  • Vermogen: 5 watt (vergelijkbaar met 25 watt normale gloeilamp)
  • Fitting: E14 kleine fitting
  • Kleurtemperatuur: 2700 Kelvin
  • Lichtopbrengst: 250 Lumen
  • Levensduur: Ongeveer 10.000 uur
  • Afmetingen: Diameter ca. 4 cm, lengte ca. 11 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92583
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8711295816154
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod

Meer producten uit Elektronica