ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Spaarlamp 7 watt E14 kleine fitting

Spaarlamp 7 watt E14 kleine fitting


Spaarlamp 7 watt E14 kleine fitting Deze energiezuinige spaarlamp met een vermogen van 7 watt en een E14 kleine fitting is een uitstekende keuze voor het vervangen van traditionele gloeilampen. Met 2

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Spaarlamp 7 watt E14 kleine fitting

Deze energiezuinige spaarlamp met een vermogen van 7 watt en een E14 kleine fitting is een uitstekende keuze voor het vervangen van traditionele gloeilampen. Met 2 buizen die warm licht uitstralen met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin en een helderheid van 350 Lumen, zorgt deze lamp voor een aangename sfeer in elke ruimte. Bovendien heeft de spaarlamp een lange levensduur van ongeveer 10000 uur, waardoor je minder vaak hoeft te vervangen.

Met een energieverbruik van slechts 7 watt, wat gelijk staat aan een 35 watt normale gloeilamp, is deze spaarlamp niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend. De lamp heeft een compacte afmeting met een diameter van ongeveer 4 cm en een lengte van 12 cm, waardoor deze geschikt is voor diverse armaturen.

Dankzij de veelzijdigheid van deze spaarlamp is deze ideaal voor verschillende gelegenheden en toepassingen. Of je nu op zoek bent naar verlichting voor je woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor, deze lamp biedt de juiste hoeveelheid licht en creëert een gezellige sfeer. Daarnaast is het ook een goede keuze voor winkels, restaurants en andere commerciële ruimtes.

Productspecificaties:

- Vermogen: 7 watt

- Fitting: E14 kleine fitting

- Kleurtemperatuur: 2700 Kelvin

- Helderheid: 350 Lumen

- Levensduur: ongeveer 10000 uur

- Afmeting: diameter ca. 4 cm, lengte ca. 12 cm

Upgrade nu je verlichting met deze voordelige spaarlamp en bespaar zowel energie als geld!

Productinformatie

Artikelnummer:
92584
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8711295816161
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod

Meer producten uit Elektronica