ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Spanband 5 mtr 2 stuks

Spanband 5 mtr 2 stuks


Ontdek de veelzijdigheid van de Spanband 5 mtr 2 stuks Maak kennis met de Spanband 5 mtr 2 stuks, uw ideale hulpmiddel voor het veilig vervoeren en vastzetten van goederen. Deze set van twee spanrieme

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Spanband 5 mtr 2 stuks

Maak kennis met de Spanband 5 mtr 2 stuks, uw ideale hulpmiddel voor het veilig vervoeren en vastzetten van goederen. Deze set van twee spanriemen met ratelmechanisme biedt een uitstekende grip en stabiliteit, dankzij de lengte van 5 meter en de robuuste haken aan elk uiteinde. De all ride set is ontworpen voor een maximale belasting tot 500 kg, wat het uitermate geschikt maakt voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu gaat verhuizen, kamperen of zware ladingen moet vervoeren, deze spanbanden zorgen ervoor dat uw goederen veilig op hun plek blijven.

Voordelig en praktisch: de Spanband 5 mtr 2 stuks

Op zoek naar een voordelige oplossing voor het veilig vervoeren van uw spullen? De Spanband 5 mtr 2 stuks is precies wat u nodig heeft. Deze goedkope spanbanden zijn niet alleen economisch, maar ook uiterst praktisch. Ze zijn snel en eenvoudig in gebruik, waardoor ze perfect zijn voor zowel incidenteel als regelmatig gebruik. Of u nu een doe-het-zelver bent die materialen moet vervoeren, of een professional die dagelijks zware ladingen vervoert, deze spanbanden zijn een essentieel hulpmiddel.

Productsamenstelling van de Spanband 5 mtr 2 stuks

Deze set bestaat uit twee spanbanden, elk met een lengte van 5 meter. Ze zijn voorzien van een ratelmechanisme voor het gemakkelijk vastzetten en losmaken van de banden. Aan elk uiteinde van de banden vindt u robuuste haken voor het bevestigen van de banden aan uw lading. De spanbanden zijn ontworpen voor een maximale belasting van 500 kg, waardoor ze geschikt zijn voor het vastzetten van een breed scala aan goederen. Let op: overschrijd de maximale belasting niet om schade aan de banden of uw lading te voorkomen.

Productinformatie

Artikelnummer:
91603
Gewicht artikel (kg):
0.72
EAN:
8711252002224
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod