ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Spatwaterdichte schakelaar

Spatwaterdichte schakelaar


Productinformatie Spatwaterdichte Schakelaar Deze spatwaterdichte schakelaar, ook wel bekend als een waterbestendige schakelknop, is een betrouwbare en robuuste keuze voor iedereen die op zoek is naa

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productinformatie Spatwaterdichte Schakelaar

Deze spatwaterdichte schakelaar, ook wel bekend als een waterbestendige schakelknop, is een betrouwbare en robuuste keuze voor iedereen die op zoek is naar een schakelaar die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Dankzij het spatwaterdichte ontwerp kan deze schakelaar met gemak omgaan met vochtige omstandigheden, waardoor hij ideaal is voor gebruik in de tuin of in andere vochtige ruimtes. De schakelaar heeft twee kabelingangen en is compact van formaat met afmetingen van ongeveer 7,5x6,5x5,5 cm.

Voordelige Toepassing van de Spatwaterdichte Schakelaar

Als u op zoek bent naar een goedkope, maar efficiënte oplossing voor uw schakelbehoeften in vochtige omgevingen, dan is deze spatwaterdichte schakelaar een voordelige keuze. Deze schakelaar is niet alleen gunstig geprijsd, maar biedt ook een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om het aansturen van uw tuinverlichting, het bedienen van apparatuur in een vochtige kelder of garage, of zelfs voor gebruik op boten of campers, deze spatwaterdichte schakelaar is een veelzijdige oplossing.

Productspecificaties

- Type: Spatwaterdichte schakelaar - Aantal kabelingangen: 2 - Geschikt voor: Binnen- en buitengebruik - Afmetingen: ca 7,5x6,5x5,5 cm - Bijzonderheden: Spatwaterdicht, ideaal voor vochtige ruimtes en buitengebruik.

Productinformatie

Artikelnummer:
91839
Gewicht artikel (kg):
0.12
EAN:
8719274342106
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod