ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Speelgoed telefoon Magic Smartphone Viewmaster

Speelgoed telefoon Magic Smartphone Viewmaster


Speelgoed telefoon Magic Smartphone Viewmaster De Magic Smartphone Viewmaster is een speelgoed telefoon met een magische twist. Deze mobiele telefoon is voorzien van een ingebouwd venster waar je div

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Speelgoed telefoon Magic Smartphone Viewmaster

De Magic Smartphone Viewmaster is een speelgoed telefoon met een magische twist. Deze mobiele telefoon is voorzien van een ingebouwd venster waar je diverse kaarten in kunt doen. Hierdoor kun je leuke plaatjes zien en zelfs bewegende afbeeldingen creëren door met je duim van rechts naar links te trekken. Stel je eens voor, een lopend paard dat tot leven komt in je hand! Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. De afmetingen van de mobiel zijn ongeveer 11,5x6x1 cm.

Met de Magic Smartphone Viewmaster haal je niet alleen een leuk speelgoed telefoontje in huis, maar ook een bron van vermaak voor allerlei gelegenheden. Deze voordelige en goedkope speelgoed telefoon biedt eindeloos speelplezier voor kinderen. Of het nu thuis is, tijdens een lange autorit of op vakantie, de Magic Smartphone Viewmaster zorgt altijd voor vermaak. Kinderen kunnen hun creativiteit de vrije loop laten en genieten van de bewegende afbeeldingen. Het is een perfect cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon zomaar.

Productspecificaties:

  • Speelgoed telefoon met ingebouwd venster
  • Inclusief diverse kaarten voor leuke plaatjes
  • Bewegende afbeeldingen door met duim te trekken
  • Afmetingen: ca. 11,5x6x1 cm
  • Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar

Productinformatie

Artikelnummer:
93962
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8714627500233
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod