ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Speelgoed trommel Piraat

Speelgoed trommel Piraat


Introductie Speelgoed Trommel Piraat Ahoy kleine muzikantjes! Laat je kind de wereld van muziek ontdekken met deze speelse Piraten speelgoedtrommel. Deze kindertrommel, versierd met stoere piratenillu

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Introductie Speelgoed Trommel Piraat

Ahoy kleine muzikantjes! Laat je kind de wereld van muziek ontdekken met deze speelse Piraten speelgoedtrommel. Deze kindertrommel, versierd met stoere piratenillustraties, is de perfecte manier om de muzikale vaardigheden van je kleintje te ontwikkelen. De trommel wordt geleverd met twee trommelstokjes en een handige ophanglus, zodat je kind overal kan spelen en oefenen. Let op, dit speelgoed is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Voordelige en veelzijdige Speelgoed Trommel Piraat

Deze Piraten speelgoedtrommel is een voordelige manier om je kind kennis te laten maken met muziek. Het is een ideaal cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een leuke verrassing. De trommel is niet alleen leuk, maar ook educatief. Het stimuleert de motorische vaardigheden en het ritmegevoel van je kind. Daarnaast is deze speelgoedtrommel ook een leuke aanvulling op elk piratenfeest of -speeldag.

Productsamenstelling Speelgoed Trommel Piraat

- Speelgoedtrommel met piratenthema - Inclusief twee trommelstokjes - Voorzien van een handige ophanglus - Afmeting: ca. 15,5x6,5 cm - Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Productinformatie

Artikelnummer:
18930
Gewicht artikel (kg):
0.19
EAN:
8714426200907
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod