ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Speelgoed zweefvliegtuig Glider

Speelgoed zweefvliegtuig Glider


Ontdek de wereld van het vliegen met de Speelgoed zweefvliegtuig Glider Maak kennis met de opwindende wereld van het vliegen met ons speelgoed zweefvliegtuig Glider. Deze zelfbouw vliegtuigset is ontw

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de wereld van het vliegen met de Speelgoed zweefvliegtuig Glider

Maak kennis met de opwindende wereld van het vliegen met ons speelgoed zweefvliegtuig Glider. Deze zelfbouw vliegtuigset is ontworpen om kinderen en volwassenen een fascinerende vliegervaring te bieden. De set is compact verpakt in een enveloppe Flying Glider, klaar om in elkaar gezet te worden. Het zweefvliegtuig is gemaakt van lichtgewicht schuim en is makkelijk te assembleren. De uiteindelijke afmetingen zijn ca. 18x18,5 cm. Het model dat wordt uitgeleverd is assorti.

Voordelig en veelzijdig speelgoed zweefvliegtuig

Het speelgoed zweefvliegtuig Glider is niet alleen een goedkoop speelgoed, maar ook een veelzijdige en leerzame activiteit. Het is een perfect cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een leuke weekendactiviteit. Het zelfbouw aspect stimuleert de creativiteit en probleemoplossende vaardigheden van kinderen. Daarnaast biedt het eindeloos plezier in de buitenlucht. Dit voordelige zweefvliegtuig is ideaal voor zowel individueel speelplezier als voor groepsactiviteiten.

Productspecificaties van de Speelgoed zweefvliegtuig Glider

- Producttype: Speelgoed zweefvliegtuig Glider - Materiaal: Lichtgewicht schuim - Assemblage: Zelfbouw - Verpakking: Enveloppe Flying Glider - Afmetingen: ca. 18x18,5 cm - Model: Wordt assorti uitgeleverd - Geschikt voor: Buitenactiviteiten, individueel en groepsspel.

Productinformatie

Artikelnummer:
92592
Gewicht artikel (kg):
0.01
EAN:
8713836004402
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod