ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Speeltent Prinses

Speeltent Prinses


Sprookjesachtige Speeltent Prinses Laat je kleine prinses haar fantasie de vrije loop met deze betoverende Speeltent Prinses. Dit prachtige prinsessenpaleis is meer dan alleen een kindertent, het is e

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Sprookjesachtige Speeltent Prinses

Laat je kleine prinses haar fantasie de vrije loop met deze betoverende Speeltent Prinses. Dit prachtige prinsessenpaleis is meer dan alleen een kindertent, het is een speelkasteel waarin dromen tot leven komen. Of ze nu binnen in de woonkamer een theekransje houdt of buiten in de tuin een koninklijk bal organiseert, deze speelhut biedt een magische speelruimte voor elke kleine prinses. De speeltent is eenvoudig op te zetten dankzij de meegeleverde fiberglas stokken en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Met een afmeting van 100x135cm is er genoeg ruimte voor haar en haar hofdames om in te spelen.

Voordelige Speeloplossing voor Elke Gelegenheid

Deze speeltent Prinses is niet alleen een goedkope, maar ook een veelzijdige oplossing voor speelplezier. Het is het perfecte cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een verrassing op een regenachtige dag. Bovendien is deze speeltent uiterst draagbaar, waardoor hij gemakkelijk kan worden meegenomen naar speelafspraken, picknicks in het park of zelfs op vakantie. Deze voordelige speeltent zal je kleine prinses urenlang bezig houden met fantasierijk spel, wat haar sociale vaardigheden en creativiteit stimuleert.

Productsamenvatting Speeltent Prinses

  • Thema: Prinses
  • Vorm: Kasteel
  • Te gebruiken: Binnen en buiten
  • Montage: Eenvoudig met meegeleverde fiberglas stokken
  • Leeftijd: Vanaf drie jaar
  • Afmetingen: 100x135cm
Dompel je kind onder in een wereld van koninklijke avonturen met deze sprookjesachtige Speeltent Prinses. Het is de ideale toevoeging aan elk speelgoedassortiment.

Productinformatie

Artikelnummer:
92227
Gewicht artikel (kg):
1.19
EAN:
8711252320151
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod