ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Spellendoos 5 in 1 spelletjes Girls

Spellendoos 5 in 1 spelletjes Girls


Ontdek de magische wereld van spelletjes met de Spellendoos 5 in 1 spelletjes Girls Duik in een wereld vol plezier en verbeelding met de Spellendoos 5 in 1 spelletjes Girls. Deze fantastische spelletj

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de magische wereld van spelletjes met de Spellendoos 5 in 1 spelletjes Girls

Duik in een wereld vol plezier en verbeelding met de Spellendoos 5 in 1 spelletjes Girls. Deze fantastische spelletjesdoos is perfect voor kleine prinsessen die graag spelletjes spelen. Met vijf verschillende spellen in één doos, is het een geweldige manier om de tijd door te brengen en nieuwe vaardigheden te leren. Van een uitdagende legpuzzel tot een spannend memory spel, een klassiek domino spel, een vrolijk lotto spel en een intrigerende dobbelsteen puzzel, deze spellendoos heeft het allemaal. De spellen zijn gemaakt van stevig karton en versierd met schattige afbeeldingen van meisjes en zeemeerminnen.

De Spellendoos 5 in 1 spelletjes Girls: een voordelige keuze voor eindeloos speelplezier

Als je op zoek bent naar een voordelige manier om je kinderen urenlang te vermaken, dan is de Spellendoos 5 in 1 spelletjes Girls de perfecte keuze. Deze veelzijdige spellendoos is ideaal voor regenachtige dagen, familieavonden of speeldata. Met vijf verschillende spellen in één doos, biedt het een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en eindeloos speelplezier. Het is ook een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon omdat het leuk is.

Productsamenstelling van de Spellendoos 5 in 1 spelletjes Girls

De Spellendoos 5 in 1 spelletjes Girls is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De afmeting van de doos is ongeveer 35x25,5x5,5 cm. De inhoud van de doos omvat: 48 memory kaarten, 35 puzzelstukjes, 32 domino kaarten, 6 dobbelstenen en 24 lottokaarten gemaakt van karton. Het artikel heeft een afmeting van 25 x 35 x 5,5 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
93418
Afmetingen:
25 x 35 x 5,5 cm
Materiaal:
Karton
Gewicht artikel (kg):
0.79
EAN:
8720029010966
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod