ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Sportriem

Sportriem


Productbeschrijving: Sportriem Smart Belt Ontdek de veelzijdigheid van onze Sportriem Smart Belt, een must-have accessoire voor elke actieve levensstijl. Deze verstelbare sportband, ook wel bekend als

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Sportriem Smart Belt

Ontdek de veelzijdigheid van onze Sportriem Smart Belt, een must-have accessoire voor elke actieve levensstijl. Deze verstelbare sportband, ook wel bekend als een fitnessriem of hardloopriem, is ontworpen om al uw essentiële spullen veilig en comfortabel te dragen. Met twee ruime vakken biedt het voldoende ruimte voor uw mobiele telefoon, sleutels, geld en andere kleine items. Deze sportriem kan zowel om de middel als over de schouder worden gedragen, waardoor het de perfecte metgezel is voor sporten, reizen, vakanties en outdoor activiteiten zoals wandelen en hardlopen.

Voordelige en veelzijdige Sportriem Smart Belt

Op zoek naar een goedkope en praktische oplossing om uw essentiële spullen veilig te houden tijdens het sporten of op reis? Onze voordelige Sportriem Smart Belt is precies wat u nodig heeft. Deze riem is niet alleen ideaal voor sportactiviteiten, maar is ook een handige reisaccessoire, perfect voor vakanties of outdoor avonturen. Met zijn verstelbare lengte en twee ruime vakken is deze sportriem een betaalbare en praktische keuze voor iedereen die een actieve levensstijl leidt.

Products specificaties

  • Type: Sportriem Smart Belt
  • Verstelbaar: 80 tot 107 cm
  • Vakken: 2 ruime vakken
  • Draagstijl: Kan om de middel of over de schouder worden gedragen
  • Kleur: Wordt assorti kleur uitgeleverd
  • Afmetingen: ca. 110x7 cm
  • Materiaal: Polyester lycra

Productinformatie

Artikelnummer:
93056
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8711252416465
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod