ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Stanleymes autoloading

Stanleymes autoloading


Stanleymes Autoloading: Een Onmisbaar Gereedschap Het Stanleymes Autoloading, ook wel bekend als een automatisch laadmes of snelwisselmes, is een essentieel instrument voor iedere vakman. Dit robuuste

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Stanleymes Autoloading: Een Onmisbaar Gereedschap

Het Stanleymes Autoloading, ook wel bekend als een automatisch laadmes of snelwisselmes, is een essentieel instrument voor iedere vakman. Dit robuuste mes heeft een aluminium alloy body met een zachte rubberen grip, wat het perfect maakt voor het zwaardere werk. Het mes kan snel en veilig worden ingeschoven, terwijl de reservemesjeshouder in het mes zelf is ingebouwd voor extra gemak. Het mes heeft een compacte afmeting van ongeveer 16,5x4,5x2 cm, waardoor het gemakkelijk op te bergen is.

Voordelig en veelzijdig: Het Stanleymes Autoloading

Als u op zoek bent naar een voordelig en betrouwbaar gereedschap voor allerlei klussen, dan is het Stanleymes Autoloading een uitstekende keuze. Of u nu een professionele vakman bent of een doe-het-zelver, dit mes is zeer toepasbaar voor een breed scala aan werkzaamheden. Van het snijden van tapijt en behang tot het openen van verpakkingen, dit mes is er klaar voor. Dankzij de autoloading functie kunt u gemakkelijk wisselen tussen de vier meegeleverde mesjes, waardoor u altijd een scherp mes tot uw beschikking heeft.

Productspecificaties van het Stanleymes Autoloading

- Type mes: Stanleymes Autoloading

- Materiaal: Aluminium alloy body met zacht rubber grip

- Mes inschuiven: Snel en veilig

- Reservemesjeshouder: Ingebouwd in het mes

- Aantal mesjes: 4

- Afmeting: ca. 16,5x4,5x2 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
91722
Gewicht artikel (kg):
0.27
EAN:
8718375333440
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod