ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Stekker pvc contra wit met randaarde

Stekker pvc contra wit met randaarde


Productomschrijving: Stekker PVC Contra Wit met Randaarde Deze stekker PVC contra wit met randaarde is een essentieel onderdeel voor uw elektrische installaties. De stekker is vervaardigd uit hoogwaar

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productomschrijving: Stekker PVC Contra Wit met Randaarde

Deze stekker PVC contra wit met randaarde is een essentieel onderdeel voor uw elektrische installaties. De stekker is vervaardigd uit hoogwaardig PVC en voorzien van randaarde voor extra veiligheid. De stekker is ideaal voor het aansluiten van diverse apparaten op het stroomnetwerk. Het witte design van de stekker maakt het een discrete en esthetische keuze voor elk interieur. De contra stekker heeft een doorsnede van 5,3 cm en een lengte van 9 cm, waardoor hij gemakkelijk in elke stekkerdoos past.

Toepasbaarheid en Voordelen

Deze stekker PVC contra wit met randaarde is niet alleen functioneel, maar ook uiterst voordelig. Deze goedkope stekker is perfect voor het veilig aansluiten van uw elektrische apparaten, of het nu gaat om huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur of doe-het-zelf gereedschappen. Het is een ideale keuze voor diverse gelegenheden, zoals het renoveren van uw huis, het upgraden van uw kantoorruimte of het inrichten van uw nieuwe woning. Met deze voordelige stekker krijgt u meer waar voor uw geld zonder in te leveren op functionaliteit.

Productspecificaties

- Type: Stekker PVC contra wit met randaarde

- Materiaal: PVC

- Kleur: Wit

- Randaarde: Ja

- Afmetingen: Doorsnede 5,3 cm, lengte 9 cm

- Keurmerk: Kema keur

- Toepassing: Voor het aansluiten van diverse elektrische apparaten.

Productinformatie

Artikelnummer:
92017
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
8715063331061
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod