ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Stekker wit met randaarde

Stekker wit met randaarde


Stekker wit met randaarde Deze stekker wit met randaarde is een essentieel onderdeel voor een veilige en betrouwbare elektrische verbinding. Met zijn GS goedgekeurde ontwerp voldoet deze stekker aan d

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Stekker wit met randaarde

Deze stekker wit met randaarde is een essentieel onderdeel voor een veilige en betrouwbare elektrische verbinding. Met zijn GS goedgekeurde ontwerp voldoet deze stekker aan de hoogste veiligheidsnormen. Met een maximale belasting van 3500 watt is deze stekker geschikt voor verschillende elektrische apparaten in huis of op kantoor.

De afmeting van de stekker is compact, namelijk 7x3,7x3,7 cm, waardoor hij gemakkelijk in verschillende stopcontacten past. Deze stekker is uitgevoerd in een stijlvolle witte kleur, waardoor hij naadloos past bij elk interieur.

Deze stekker wit met randaarde is niet alleen praktisch, maar ook voordelig. Dankzij zijn scherpe prijs is het een betaalbare oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare stekker. Of je nu een nieuwe stekker nodig hebt voor je huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur of voor andere gelegenheden, deze stekker is een uitstekende keuze.

Productspecificaties:

  • Stekker wit met randaarde
  • GS goedgekeurd
  • Maximale belasting: 3500 watt
  • Afmetingen: 7x3,7x3,7 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
92020
Gewicht artikel (kg):
0.04
EAN:
8717344999380
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod