ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Sterrenbeeldboekje kind Leeuw

Sterrenbeeldboekje kind Leeuw


Ontdek het karakter van uw kind met het Allerliefste Sterrenbeeldboekje kind Leeuw Dit betoverende sterrenbeeldboekje voor kinderen is een unieke manier om meer te weten te komen over de persoonlijkh

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek het karakter van uw kind met het Allerliefste Sterrenbeeldboekje kind Leeuw

Dit betoverende sterrenbeeldboekje voor kinderen is een unieke manier om meer te weten te komen over de persoonlijkheid van uw kleine leeuw. Het boekje, rijkelijk gevuld met charmante illustraties, biedt inzicht in wat de sterren te vertellen hebben over het karakter van uw kind. Met een compact formaat van 9,5x9,5x1,5 cm en 12 pagina's vol astrologische wijsheid, is dit horoscoopboekje een perfect cadeau voor ouders die meer willen begrijpen over hun kind geboren onder het sterrenbeeld Leeuw (23 juli - 23 augustus).

Een voordelig en toepasbaar geschenk voor verschillende gelegenheden

Het Allerliefste Sterrenbeeldboekje kind Leeuw is niet alleen een goedkoop maar ook een zeer voordelig geschenk. Het is een uniek en persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld een babyshower, een kraamfeest of een verjaardag. Bovendien is het boekje door zijn compacte formaat en lichte gewicht gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. Het is een blijvende herinnering die ouders en kinderen samen kunnen koesteren.

Productspecificaties van het Allerliefste Sterrenbeeldboekje kind Leeuw

- Producttype: Sterrenbeeldboekje voor kinderen - Sterrenbeeld: Leeuw (23 juli - 23 augustus) - Aantal pagina's: 12 - Afmetingen: ca. 9,5x9,5x1,5 cm - Voorzien van aantrekkelijke illustraties - Geschikt als cadeau voor verschillende gelegenheden zoals babyshowers, kraamfeesten en verjaardagen.

Productinformatie

Artikelnummer:
92982
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
9789461443205
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod