ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Sterrenbeeldboekje kind Vissen

Sterrenbeeldboekje kind Vissen


Het Allerliefste Sterrenbeeldboekje kind Vissen Het Allerliefste Sterrenbeeldboekje voor kinderen geboren onder het sterrenbeeld Vissen biedt een charmante en speelse manier om meer te weten te komen

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Het Allerliefste Sterrenbeeldboekje kind Vissen

Het Allerliefste Sterrenbeeldboekje voor kinderen geboren onder het sterrenbeeld Vissen biedt een charmante en speelse manier om meer te weten te komen over de unieke eigenschappen van uw kind. Dit astrologieboekje voor kinderen is een prachtige manier om de sterrenbeeld eigenschappen van uw kleine Vissen te ontdekken. Het is gevuld met schattige illustraties en eenvoudige uitleg over de Vissen-eigenschappen, waardoor het een boeiend leesvoer is voor zowel ouders als kinderen.

Voordelig Sterrenbeeldboekje Vissen voor diverse gelegenheden

Dit voordelige sterrenbeeldboekje voor kinderen is een perfect cadeau voor verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, doopfeest of gewoon een leuk cadeau voor uw kind, dit boekje zal zeker een hit zijn. Het biedt een unieke, betaalbare en persoonlijke manier om uw liefde en zorg voor uw kind te tonen. Bovendien is het een geweldig educatief hulpmiddel dat uw kind kan helpen om meer te leren over hun sterrenbeeld en hoe het hun persoonlijkheid en gedrag kan beïnvloeden.

Productsamenvatting Sterrenbeeldboekje Vissen

Het Allerliefste Sterrenbeeldboekje kind Vissen heeft een formaat van ongeveer 9,5x9,5x1,5 cm, wat het ideaal maakt om mee te nemen of om op de boekenplank te zetten. Het boekje telt 12 pagina's vol met boeiende informatie over het sterrenbeeld Vissen. Dit boekje is specifiek bedoeld voor kinderen geboren tussen 20 februari en 20 maart. Het is rijkelijk geïllustreerd, waardoor het niet alleen informatief, maar ook visueel aantrekkelijk is voor kinderen.

Productinformatie

Artikelnummer:
92978
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
9789461443397
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod