ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
All Stik kleefgum 75 gram

All Stik kleefgum 75 gram


All Stik kleefgum 75 gram Met de All Stik kleefgum van 75 gram kun je gemakkelijk foto's inplakken, tekeningen ophangen, posters bevestigen en kalenders ophangen. Deze zelfklevende herbruikbare kneed

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

All Stik kleefgum 75 gram

Met de All Stik kleefgum van 75 gram kun je gemakkelijk foto's inplakken, tekeningen ophangen, posters bevestigen en kalenders ophangen. Deze zelfklevende herbruikbare kneedgum pads zijn een handige oplossing voor allerlei creatieve projecten. De plakgum set bestaat uit 4 voorgevormde stroken, waarvan je zelf de lijmblokjes kunt afsnijden om de gewenste grootte van de pads te bepalen. De afmeting van de kleefgum stroken is ongeveer 16,5x1,5x0,5 cm.

Goedkope en voordelige All Stik kleefgum 75 gram

Wil je graag een goedkope en voordelige oplossing voor het inplakken van foto's, ophangen van tekeningen en bevestigen van posters? Dan is de All Stik kleefgum van 75 gram de ideale keuze. Met deze betaalbare kleefgum kun je gemakkelijk je creatieve projecten realiseren zonder veel kosten te maken. Met de mogelijkheid om de grootte van de pads zelf te bepalen, biedt deze kleefgum set ook nog eens veel flexibiliteit.

Productspecificaties

  • Zelfklevende kneedgum
  • Herbruikbaar
  • Set van 4 voorgevormde stroken
  • Afmeting kleefgum stroken: ca. 16,5x1,5x0,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93738
Gewicht artikel (kg):
0.09
EAN:
6009645360023
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod