ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Stofblik metaal zink met steel

Stofblik metaal zink met steel


Stofblik metaal zink met steel Het stofblik metaal zink met steel is een handig en duurzaam hulpmiddel voor het opvegen van vuil, zowel binnen als buiten. Dit metalen verzinkte stofblik is voorzien va

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Stofblik metaal zink met steel

Het stofblik metaal zink met steel is een handig en duurzaam hulpmiddel voor het opvegen van vuil, zowel binnen als buiten. Dit metalen verzinkte stofblik is voorzien van een houten steel en een handig ophang-oog, waardoor het eenvoudig op te bergen is. Het stofblik heeft een afmeting van ongeveer 44x21,5x3,5 cm.

Stofblik metaal

Het stofblik metaal is een veelzijdig en praktisch hulpmiddel voor het schoonmaken van verschillende oppervlakken. Dit metalen stofblik is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is zeer duurzaam. Het heeft een compact formaat en is daardoor gemakkelijk op te bergen. Ideaal voor het opruimen van vuil in huis, op kantoor of in de tuin.

Decoratief stofblik

Dit metalen verzinkte stofblik met houten steel en ophang-oog is niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Het is een leuke toevoeging aan je tuin of terras en kan gebruikt worden als decoratiestuk. Door de mooie afwerking en het authentieke ontwerp is dit stofblik een echte eyecatcher.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Metaal
  • Verzinkt
  • Met houten steel
  • Ophang-oog
  • Afmeting: ca. 44x21,5x3,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93158
Gewicht artikel (kg):
0.34
EAN:
8718026581169
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod