ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Stoffen pop groot 60 cm

Stoffen pop groot 60 cm


Stoffen pop groot 60 cm Deze grote stoffen meisjespop is maar liefst 60 cm lang en heeft zachte pluche voetjes, kleren en muts. Met zijn mooie afmeting van ca. 60x20x15 cm is deze stoffen pop een gewe

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Stoffen pop groot 60 cm

Deze grote stoffen meisjespop is maar liefst 60 cm lang en heeft zachte pluche voetjes, kleren en muts. Met zijn mooie afmeting van ca. 60x20x15 cm is deze stoffen pop een geweldige toevoeging aan de speelgoedcollectie van je kind.

Stoffen speelgoed pop kind groot

Deze stoffen speelgoed pop is perfect voor kinderen die graag met poppen spelen. Met zijn grootte van 60 cm kan je kind zich helemaal uitleven in het verzorgen en aankleden van deze schattige pop. De pop wordt assorti kleur uitgeleverd in roze of paars, wat zorgt voor een verrassingselement.

Voordelige stoffen pop groot 60 cm

Op zoek naar een betaalbare stoffen pop van goede kwaliteit? Dan is deze stoffen pop van 60 cm precies wat je zoekt. Met zijn zachte pluche voetjes en kleren is deze pop ideaal om mee te knuffelen en te spelen. Geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, feestjes of gewoon als cadeau voor je kind.

Productspecificaties:

  • Afmeting: ca. 60x20x15 cm
  • Materiaal: stof
  • Assorti kleur: roze of paars
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Productinformatie

Artikelnummer:
92488
Gewicht artikel (kg):
0.35
EAN:
8714627111033
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod