ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Stoffen pop de Prins 30 cm

Stoffen pop de Prins 30 cm


Stoffen pop de Prins 30 cm Een sprookje komt uit met deze zachte stoffen prins pop. Met zijn afmeting van ca. 30x19x7 cm is deze knuffelpop perfect om mee te spelen en knuffelen. Deze speelgoed pop is

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Stoffen pop de Prins 30 cm

Een sprookje komt uit met deze zachte stoffen prins pop. Met zijn afmeting van ca. 30x19x7 cm is deze knuffelpop perfect om mee te spelen en knuffelen. Deze speelgoed pop is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Sprookjepop stof de Prins

Met de Sprookjepop stof de Prins haal je een betoverende knuffelpop in huis. Deze stoffen pop van ca. 30 cm groot is ideaal voor kinderen om mee te spelen en te knuffelen. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Een betoverende knuffelpop

De Stoffen pop de Prins 30 cm is een betoverende knuffelpop die perfect is om mee te spelen en knuffelen. Deze zachte pop is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een mooie afmeting van ca. 30x19x7 cm. Ideaal voor kinderen die dol zijn op sprookjes en avonturen beleven met hun favoriete personages.

Goedkoop en voordelig

Op zoek naar een voordelige knuffelpop? Dan is de Stoffen pop de Prins 30 cm de ideale keuze. Deze betaalbare pop is perfect om cadeau te geven voor verjaardagen, feestdagen of andere speciale gelegenheden. Laat de fantasie van kinderen tot leven komen met deze betoverende prins pop.

Productspecificaties:

  • Afmetingen: ca. 30x19x7 cm
  • Materiaal: zachte stof
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar

Productinformatie

Artikelnummer:
93905
Gewicht artikel (kg):
0.1
EAN:
8714627701210
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod