ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Stokbrood snijplank serveerplank acacia hout 40 cm

Stokbrood snijplank serveerplank acacia hout 40 cm

Op zoek naar een veelzijdige en stijlvolle snijplank? Dan is de Stokbroodplank, Kaasplank, Serveerplank van Acacia Hout precies wat je nodig hebt! Deze prachtige houten snijplank is perfect voor het s

... Lees meer

Helaas, dit product is niet meer leverbaar

Omschrijving

Op zoek naar een veelzijdige en stijlvolle snijplank? Dan is de Stokbroodplank, Kaasplank, Serveerplank van Acacia Hout precies wat je nodig hebt! Deze prachtige houten snijplank is perfect voor het snijden en serveren van verschillende lekkernijen, zoals brood, worst, kaas, hapjes, tapas, vis, vlees, fruit en nog veel meer.

Deze robuuste hapjesplank is gemaakt van duurzaam hard acaciahout, wat zorgt voor een uitstekende kwaliteit en lange levensduur. Het acaciahout staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Deze snijplank biedt topkwaliteit voor een lage prijs, zodat je waar voor je geld krijgt.

Met het handvat en ophangtouw is deze snijplank niet alleen functioneel, maar ook handig in gebruik. Het handvat zorgt voor een comfortabele grip tijdens het snijden en serveren, terwijl het ophangtouw het gemakkelijk maakt om de plank op te hangen wanneer je hem niet gebruikt. Dit bespaart ruimte in je keuken en houdt de snijplank altijd binnen handbereik.

Deze veelzijdige snijplank is ideaal voor thuisgebruik, maar ook perfect voor de horeca. Of je nu een feestje organiseert, een borrel hebt met vrienden of een professionele omgeving wilt aankleden, deze snijplank past perfect bij elke gelegenheid. Daarnaast is de plank ook geschikt als decoratief element in je keuken of op tafel.

Let op: deze snijplank is niet geschikt voor de vaatwasser. Om de kwaliteit te behouden, wordt het aanbevolen om de plank met de hand af te wassen en te drogen.

De afmetingen van de snijplank zijn ongeveer 40x12,5x1,5 cm. Met deze compacte afmetingen heb je voldoende ruimte om comfortabel te snijden en te serveren, zonder te veel ruimte in beslag te nemen in je keuken.

Voeg vandaag nog deze mooie serveerplank acacia hout toe aan je keukenaccessoires. Ervaar de kwaliteit en veelzijdigheid van acaciahout voor een betaalbare prijs. Gebruik hem voor het snijden en serveren van diverse lekkernijen en geniet van de prachtige decoratieve uitstraling die hij aan je keuken toevoegt. Wacht niet langer en bestel nu!

Niet geschikt voor de vaatwasser.
Afmeting snijplank: ca. 40x12,5x1,5 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
93720
Gewicht artikel (kg):
0.29
EAN:
8711361015542
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod