ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Stokroller Helicopter

Stokroller Helicopter


Ontdek de Stokroller Helicopter De Stokroller Helicopter, ook bekend als de duwstok helicopter van Summerplay, is een speelgoed dat niet alleen plezier biedt, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling v

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Stokroller Helicopter

De Stokroller Helicopter, ook bekend als de duwstok helicopter van Summerplay, is een speelgoed dat niet alleen plezier biedt, maar ook bijdraagt aan de ontwikkeling van uw kind. Deze kunststof loopstok stimuleert het lopen en de motoriek van uw kleintje. Terwijl uw kind wandelt, maakt de helicopter een leuk geluid en draaien de wieken vrolijk rond. Let op, deze duwstok is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Voordelig Plezier met de Stokroller Helicopter

De Stokroller Helicopter is een voordelig en veelzijdig speelgoed dat geschikt is voor verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardagscadeau, een verrassing voor een kinderdagverblijf of gewoon een leuke toevoeging aan de speelgoedcollectie van uw kind, deze goedkope duwstok helicopter is een perfecte keuze. Het biedt uren speelplezier en helpt tegelijkertijd de fysieke ontwikkeling van uw kind te stimuleren.

Productspecificaties

- Producttype: Stokroller Helicopter (ook bekend als duwstok helicopter) - Merk: Summerplay - Materiaal: Kunststof - Geschikt voor leeftijd: Boven de drie jaar - Functies: Maakt geluid en de wieken draaien rond bij het lopen - Afmetingen duwstok: ca. 23x25x44 cm - Lengte stok: ca. 48 cm - Kleur: Variabel (afhankelijk van beschikbaarheid) Let op: Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.

Productinformatie

Artikelnummer:
93400
Gewicht artikel (kg):
0.2
EAN:
5413501638545
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod