ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Strandparasol 150 cm assorti Probeach

Strandparasol 150 cm assorti Probeach


Geniet van de Zomer met de Strandparasol 150 cm Assorti Probeach De Strandparasol 150 cm Assorti Probeach is uw perfecte metgezel voor een ontspannen dag aan het strand. Deze prachtige parasol, ook w

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Geniet van de Zomer met de Strandparasol 150 cm Assorti Probeach

De Strandparasol 150 cm Assorti Probeach is uw perfecte metgezel voor een ontspannen dag aan het strand. Deze prachtige parasol, ook wel bekend als een strandparaplu of zonnescherm, is gemaakt van duurzaam polyester doek en stevige metalen buizen. Dankzij de kunststof punt is het eenvoudig om deze in het zand te steken, waardoor u in een handomdraai een comfortabele schaduwplek creëert. De parasol wordt geleverd in een assortiment van levendige kleuren zoals rood, geel, groen en blauw. Bovendien bestaat de parasol uit twee delen, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. De afmetingen van deze parasol zijn: een doek met een doorsnede van ongeveer 150 cm en een maximale hoogte van ongeveer 160 cm. Het gewicht van de parasol is ongeveer 700 gram.

Voordelige Keuze voor Zonbescherming

De Strandparasol 150 cm Assorti Probeach is niet alleen een stijlvolle, maar ook een voordelige keuze voor uw zonbescherming. Deze goedkope strandparasol is ideaal voor diverse gelegenheden zoals een dagje strand, een picknick in het park, of een campingtrip. Door zijn lichte gewicht en gemakkelijke montage is deze parasol zeer praktisch in gebruik. Zorg dat u altijd beschermd bent tegen de zon met deze betaalbare strandparasol.

Productspecificaties Strandparasol 150 cm Assorti Probeach

  • Assorti kleur: rood, geel, groen en/of blauw
  • Materiaal: Polyester doek, metalen buizen, kunststof punt
  • Afmeting: Doorsnede doek ca. 150 cm, max hoogte ca. 160 cm
  • Gewicht: ca. 700 gram
  • Verstelbaar en demonteerbaar voor eenvoudig transport

Productinformatie

Artikelnummer:
82892
Afmetingen:
150 x 150 x 160 cm
Materiaal:
Kunststof
Gewicht artikel (kg):
0.7
EAN:
8719987430510
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod