ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Strings one size assorti set van 12

Strings one size assorti set van 12


Strings 12 stuks aktie Deze set van 12 strings in leuke kleuren is perfect om je ondergoedcollectie een vrolijke touch te geven. Elke string is voorzien van grappige en lieve plaatjes aan de voorkant

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Strings 12 stuks aktie

Deze set van 12 strings in leuke kleuren is perfect om je ondergoedcollectie een vrolijke touch te geven. Elke string is voorzien van grappige en lieve plaatjes aan de voorkant, waardoor ze niet alleen comfortabel zijn, maar ook nog eens leuk om naar te kijken. Let op: de plaatjes in combinatie met de kleur van de string kunnen variëren, wat elke set uniek maakt. Deze strings zijn verkrijgbaar in één maat die universeel past.

Voordelige en goedkope strings 12 stuks aktie

Ben je op zoek naar voordelige strings om je ondergoedlade aan te vullen? Dan is deze set van 12 strings in de aktie precies wat je nodig hebt. Met een betaalbare prijs krijg je maar liefst 12 strings in verschillende kleuren en met grappige, lieve plaatjes. Zo kun je elke dag van de week een andere string dragen. Profiteer nu van deze goedkope aktie en geef je ondergoedcollectie een frisse en voordelige upgrade.

Productspecificaties:

  • Set van 12 strings in leuke kleuren
  • Grappige en lieve plaatjes aan de voorkant
  • Plaatjes in combinatie met kleur string kunnen variëren
  • Maat: 1 maat universeel

Productinformatie

Artikelnummer:
93822
Gewicht artikel (kg):
0.18
EAN:
8711361012558
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod