ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Taal leren met blokken

Taal leren met blokken


Taal leren met blokken Leer schrijven met blokken. Met deze blokken set kun je op een hele leuke manier woordjes leren. Zet de kartonnen dobbelstenen eerst in elkaar, pak vervolgens een opgave kaartje

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Taal leren met blokken

Leer schrijven met blokken. Met deze blokken set kun je op een hele leuke manier woordjes leren. Zet de kartonnen dobbelstenen eerst in elkaar, pak vervolgens een opgave kaartje en leg, om het woordje te maken, de juiste letterblokken op de juiste volgorde. De set bestaat uit 9 blokken van elk 6x6x6 cm en 18 opgavekaartjes met 36 verschillende woordjes. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Afmeting verpakking: ca. 20,5x28x0,7 cm.

Taal leren met blokken - voordelig en leerzaam

Wil je op een voordelige manier je taalvaardigheden verbeteren? Dan is deze blokkenset perfect voor jou! Met deze set kun je op een leuke en leerzame manier woordjes leren. De kartonnen dobbelstenen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en de opgavekaartjes bieden een uitdagende oefening. Met 36 verschillende woordjes op 18 kaartjes, zal je taalvaardigheid snel verbeteren. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Bestel nu en profiteer van dit voordelige aanbod!

Productspecificaties:

  • Set van 9 blokken van elk 6x6x6 cm
  • 18 opgavekaartjes met 36 verschillende woordjes
  • Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar
  • Afmeting verpakking: ca. 20,5x28x0,7 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
93431
Gewicht artikel (kg):
0.19
EAN:
8720029005023
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod