ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Taartrooster metaal 32 cm

Taartrooster metaal 32 cm


Taartrooster metaal 32 cm Het Taartrooster metaal 32 cm is een handig en veelzijdig keukenaccessoire dat perfect is voor het serveren en laten afkoelen van taarten, cake, cupcakes, koekjes, muffins,

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Taartrooster metaal 32 cm

Het Taartrooster metaal 32 cm is een handig en veelzijdig keukenaccessoire dat perfect is voor het serveren en laten afkoelen van taarten, cake, cupcakes, koekjes, muffins, broodjes en nog veel meer. Met een diameter van ongeveer 32 cm en een hoogte van ongeveer 2 cm biedt dit afkoelrek voldoende ruimte voor al je bakcreaties.

Met het Taartrooster metaal 32 cm kun je jouw gebak eenvoudig laten afkoelen, waardoor het zijn vorm behoudt en perfect op smaak komt. Het metalen materiaal zorgt voor een goede luchtcirculatie, waardoor je taarten en andere lekkernijen gelijkmatig kunnen afkoelen. Daarnaast is het ook een handig hulpmiddel bij het presenteren van je baksels tijdens feestjes, verjaardagen of andere gelegenheden.

Specificaties:

  • Materiaal: metaal
  • Afmetingen: diameter ca. 32 cm, hoogte ca. 2 cm
  • Geschikt voor: taarten, cake, cupcakes, koekjes, muffins, broodjes, etc.

Met het Taartrooster metaal 32 cm haal je een handig en veelzijdig keukenaccessoire in huis. Bestel nu en geniet van de vele mogelijkheden die dit afkoelrek biedt voor al je bakavonturen!

Productinformatie

Artikelnummer:
93569
Gewicht artikel (kg):
0.2
EAN:
8719202918922
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod