ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Tafel prullenbak rvs

Tafel prullenbak rvs


Tafel prullenbak rvs Deze tafel prullenbak van roestvrij staal is een handige toevoeging aan je werkplek, hobbyruimte, keuken of kantoor. Met een diameter van ongeveer 11,5 cm en een hoogte van ongeve

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Tafel prullenbak rvs

Deze tafel prullenbak van roestvrij staal is een handige toevoeging aan je werkplek, hobbyruimte, keuken of kantoor. Met een diameter van ongeveer 11,5 cm en een hoogte van ongeveer 17,5 cm is deze ronde prullenbak compact en neemt hij weinig ruimte in beslag.

Tafel prullenbak rvs rond

Deze ronde tafel prullenbak van roestvrij staal is perfect voor verschillende activiteiten zoals hobbyen, knutselen, handwerken, en is ook handig voor op kantoor of in de keuken. Met een doorsnede van ongeveer 11,5 cm en een hoogte van ongeveer 17,5 cm is deze prullenbak compact en past hij gemakkelijk op elk tafelblad.

Goedkoop en voordelig

Op zoek naar een betaalbare oplossing om je werkplek, hobbyruimte, keuken of kantoor netjes te houden? Deze tafel prullenbak van roestvrij staal is een voordelige keuze. Met zijn compacte formaat en duurzame constructie is deze prullenbak ideaal voor verschillende gelegenheden.

Toepasbaar voor verschillende gelegenheden

Of je nu aan het werk bent, aan het knutselen bent, handwerkt of gewoon je keuken of kantoor netjes wilt houden, deze tafel prullenbak van roestvrij staal is een handige accessoire. Hij neemt weinig ruimte in beslag en is gemakkelijk te legen. Een praktische oplossing voor allerlei situaties.

Productspecificaties:

  • Materiaal: Roestvrij staal
  • Doorsnede: Ca. 11,5 cm
  • Hoogte: Ca. 17,5 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
91960
Gewicht artikel (kg):
0.45
EAN:
8711295910791
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod