ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Tafelkleed kerst stof 180x130 cm wit

Tafelkleed kerst stof 180x130 cm wit


Productbeschrijving Maak je kerstdiner extra bijzonder met dit prachtige Tafelkleed Kerst Stof 180x130 cm Wit. Dit elegante tafelkleed, ook wel bekend als kerst tafelkleed damast stof, geeft je eettaf

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Maak je kerstdiner extra bijzonder met dit prachtige Tafelkleed Kerst Stof 180x130 cm Wit. Dit elegante tafelkleed, ook wel bekend als kerst tafelkleed damast stof, geeft je eettafel een luxe uitstraling. Het tafelkleed is vervaardigd uit 100% polyester en voorzien van een sierlijk bloemenmotief. Met zijn royale afmetingen van 180x130 cm past het perfect op een rechthoekige tafel. Dit witte damast stof tafelkleed is niet alleen ideaal voor de kerstperiode, maar ook voor andere speciale gelegenheden zoals diners en feesten.

Voordelig en veelzijdig

Zoek je een betaalbaar en veelzijdig tafelkleed? Dit kerst tafelkleed van damast stof is een voordelige keuze die je tafel direct een feestelijke sfeer geeft. Het is niet alleen geschikt voor kerst, maar ook voor andere gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of gewoon een gezellig diner met vrienden. Het tafelkleed is eenvoudig te reinigen, waardoor je het keer op keer kunt gebruiken. Dus wil je je eettafel goedkoop maar stijlvol aankleden, dan is dit witte damast tafelkleed een uitstekende keuze.

Productspecificaties

  • Type: Tafelkleed Kerst Stof
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: 100% polyester
  • Afmetingen: 180x130 cm
  • Motief: Bloemen
  • Vorm: Rechthoekig
  • Geschikt voor: Kerst, diners, feesten, etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
92319
Gewicht artikel (kg):
0.3
EAN:
8718158667373
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod