ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Tafelkleedklemmen metaal rvs 4 stuks

Tafelkleedklemmen metaal rvs 4 stuks


Over de Tafelkleedklemmen Metaal RVS 4 Stuks Vergeet de zorgen over een wegglijdend of opwaaiend tafelkleed met deze robuuste tafelkleedklemmen van metaal. Deze roestvrijstalen klemmen zijn speciaal

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Over de Tafelkleedklemmen Metaal RVS 4 Stuks

Vergeet de zorgen over een wegglijdend of opwaaiend tafelkleed met deze robuuste tafelkleedklemmen van metaal. Deze roestvrijstalen klemmen zijn speciaal ontworpen om uw tafelkleed stevig op zijn plaats te houden, ongeacht de weersomstandigheden. Met een afmeting van ongeveer 6x5x1,5 cm, zijn deze klemmen geschikt voor tafels van verschillende diktes. Of u nu een picknick heeft in het park, een barbecue in uw achtertuin of een diner in de open lucht, deze tafelkleedklemmen zijn uw betrouwbare partner om uw tafelkleed veilig te houden.

Toepasbaarheid en Gelegenheden

Deze tafelkleedklemmen van metaal zijn niet alleen praktisch, maar ook zeer voordelig. Ze zijn een must-have voor elke buitenactiviteit waarbij een tafelkleed nodig is. Ideaal voor picknicks, tuinfeesten, barbecues of zelfs voor dagelijks gebruik in uw tuin. Bovendien zijn ze ook een perfecte oplossing voor evenementen zoals bruiloften of familiefeesten waarbij u wilt dat alles er netjes en georganiseerd uitziet. Met deze goedkope en toch effectieve tafelkleedklemmen, kunt u zich richten op het genieten van uw evenement zonder u zorgen te maken over een rommelig tafelkleed.

Productspecificaties

- Product: Tafelkleedklemmen - Materiaal: Metaal, RVS - Aantal: 4 stuks - Kleur: Zilver - Afmeting per klem: ca. 6x5x1,5 cm - Geschikt voor: Tafels van verschillende diktes - Toepassing: Houdt tafelkleden stevig op hun plaats - Ideaal voor: Buitenactiviteiten, evenementen, dagelijks gebruik.

Productinformatie

Artikelnummer:
93681
Gewicht artikel (kg):
0.11
EAN:
8719987476440
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod