ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Tandenstokers Dental 180 st koker

Tandenstokers Dental 180 st koker


Productbeschrijving: Tandenstokers Dental 180 st koker De Tandenstokers Dental 180 st koker biedt u een eenvoudige en effectieve manier om uw mondhygiëne te verbeteren. Deze plastic tandenstokers zij

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Tandenstokers Dental 180 st koker

De Tandenstokers Dental 180 st koker biedt u een eenvoudige en effectieve manier om uw mondhygiëne te verbeteren. Deze plastic tandenstokers zijn specifiek ontworpen om voedselresten tussen de tanden te verwijderen en daarmee tandbederf te voorkomen. Ze zijn flexibel en voorzien van een haakje, zodat u ook de achterkant van uw tanden grondig kunt reinigen. Deze tandenreinigers komen in een handige afsluitbare koker, zodat u ze gemakkelijk kunt opbergen en meenemen. De tandenstokers zijn ongeveer 5,5 cm lang, terwijl de houder ongeveer 7x5,5x4,2 cm meet.

Voordelige en veelzijdige toepassing

Deze voordelige Tandenstokers Dental 180 st koker is een uitstekende aanvulling op uw dagelijkse mondverzorgingsroutine. Ze zijn niet alleen goedkoop, maar ook zeer toepasbaar voor verschillende gelegenheden. Of u nu thuis, op het werk of onderweg bent, deze tandenstokers zijn altijd binnen handbereik om uw mond fris en schoon te houden. Ze zijn ook ideaal om mee te nemen op reis of op vakantie, zodat u altijd en overal voor een optimale mondhygiëne kunt zorgen.

Productspecificaties

  • Type: Tandenstokers
  • Materiaal: Kunststof
  • Aantal: 180 stuks
  • Verpakking: Afsluitbare koker
  • Lengte tandenstokers: ca. 5,5 cm
  • Afmeting houder: ca. 7x5,5x4,2 cm

Productinformatie

Artikelnummer:
91696
Gewicht artikel (kg):
0.05
EAN:
8711252023151
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod