ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Teenslippers heren Probeach maat 40

Teenslippers heren Probeach maat 40


Ontdek de Comfortabele Teenslippers voor Heren van Probeach Stap stijlvol de zomer in met de teenslippers voor heren van Probeach, maat 40. Deze modieuze strandslippers zijn vervaardigd uit lichtgewi

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Ontdek de Comfortabele Teenslippers voor Heren van Probeach

Stap stijlvol de zomer in met de teenslippers voor heren van Probeach, maat 40. Deze modieuze strandslippers zijn vervaardigd uit lichtgewicht foam voor optimaal draagcomfort. De teenband, gemaakt van duurzaam nylon, zorgt voor een aangename pasvorm en voegt een sportieve touch toe aan het design. Deze teenslippers worden assorti geleverd in de kleuren zwart met bruine of blauwe band, of bruin met bruine of blauwe band.

Voordelige Teenslippers voor Diverse Gelegenheden

Deze voordelige teenslippers van Probeach zijn niet alleen perfect voor een dagje aan het strand, maar ook ideaal voor een relaxte dag in de tuin, een snelle boodschap in de stad of een verfrissende douche na het sporten. Met hun trendy design en aantrekkelijke prijskaartje zijn deze goedkope herenslippers een must-have voor elke man deze zomer.

Productspecificaties van de Probeach Teenslippers

- Maat: 40 - Materiaal slippers: Foam - Materiaal band: Nylon - Kleuren: Assorti (zwart met bruine of blauwe band, of bruin met bruine of blauwe band) - Geschikt voor: Strand, tuin, stad, na het sporten - Stijl: Sportief - Seizoen: Zomer Geniet van het zomerseizoen met deze betaalbare, stijlvolle en comfortabele teenslippers van Probeach. Bestel nu jouw paar en ervaar het comfort en gemak van deze veelzijdige herenslippers.

Productinformatie

Artikelnummer:
91949
Gewicht artikel (kg):
0.13
EAN:
8711295812613
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod