ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Thee-ei rvs

Thee-ei rvs


Thee-ei rvs: Een essentiële tool voor elke theeliefhebber Onze roestvrijstalen thee-ei, ook wel bekend als een theezeef of thee infuser, is een must-have voor iedere theeliefhebber. Dit praktische the

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Thee-ei rvs: Een essentiële tool voor elke theeliefhebber

Onze roestvrijstalen thee-ei, ook wel bekend als een theezeef of thee infuser, is een must-have voor iedere theeliefhebber. Dit praktische thee-ei heeft een eivormig ontwerp en wordt geleverd met een handige ketting en ophanghaakje. Maar dat is niet alles, het is ook veelzijdig. Je kunt het gebruiken als kruiden-ei bij het bereiden van heerlijke maaltijden. Met een afmeting van ongeveer 4x5 cm, is het compact maar groot genoeg om de perfecte kop thee te zetten. Dit thee-ei is gemaakt van duurzaam metaal en is een waardevolle aanvulling op je keukengerei.

Voordelig en veelzijdig: Thee-ei rvs

Dit voordelige en multifunctionele thee-ei rvs is perfect voor dagelijks gebruik. Of je nu een kopje thee wilt zetten voor je ochtendritueel, een gezellige theetijd met vrienden wilt organiseren of een smaakvolle maaltijd wilt bereiden, dit thee-ei is de juiste keuze. Door zijn veelzijdigheid is het ook een perfect cadeau voor elke gelegenheid, of het nu een verjaardag, een housewarming of gewoon een doordeweekse verrassing is. Bovendien is het niet alleen goedkoop, maar ook een duurzame en milieuvriendelijke keuze in vergelijking met wegwerpbare theezakjes.

Productspecificaties Thee-ei rvs

  • Producttype: Thee-ei / Theezeef / Thee Infuser
  • Materiaal: Roestvrijstaal / Metaal
  • Vorm: Ei
  • Extra's: Met ketting en ophanghaakje
  • Afmeting: ca. 4x5 cm
  • Toepassing: Voor het zetten van thee of als kruiden-ei bij het koken

Productinformatie

Artikelnummer:
70717
Afmetingen:
4 x 4 x 5 cm
Afmetingen verpakking:
15,5 x 8 x 4 cm
Materiaal:
Metaal
Gewicht artikel (kg):
0.03
EAN:
8718158198785
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod