ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Theeblik metaal bloem zw wit

Theeblik metaal bloem zw wit


Productbeschrijving: Theeblik Metaal Bloem ZW Wit Dit prachtige Theeblik Metaal Bloem ZW Wit is een must-have voor elke theeliefhebber. Deze stijlvolle metalen theedoos, met een modern bloemdesign, i

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Theeblik Metaal Bloem ZW Wit

Dit prachtige Theeblik Metaal Bloem ZW Wit is een must-have voor elke theeliefhebber. Deze stijlvolle metalen theedoos, met een modern bloemdesign, is perfect om uw favoriete theeblaadjes vers en op smaak te houden. Of u nu een fervent theedrinker bent of gewoon een plek nodig heeft om uw theezakjes op te bergen, dit theeblik is de ideale oplossing. Het theeblik wordt assorti in zwart wit of wit zwart uitgeleverd, wat betekent dat elke doos uniek is. Met een afmeting van ongeveer 20x14,5x6,5 cm, is deze theedoos compact maar toch ruim genoeg om verschillende soorten thee te bewaren.

Voordelig en veelzijdig Theeblik Metaal Bloem ZW Wit

Als u op zoek bent naar een voordelig en stijlvol product om uw thee in te bewaren, dan is dit Theeblik Metaal Bloem ZW Wit een uitstekende keuze. Het is niet alleen een goedkope manier om uw thee te bewaren, maar het bloemdesign voegt ook een vleugje elegantie toe aan uw keuken of eettafel. Dit maakt het theeblik ook een perfect cadeau voor verjaardagen, housewarmings of andere speciale gelegenheden.

Products specificaties van Theeblik Metaal Bloem ZW Wit

- Materiaal: Metaal - Design: Bloem - Kleur: Zwart Wit of Wit Zwart (assorti uitgeleverd) - Afmetingen: ca. 20x14,5x6,5 cm - Gebruik: Opslag van thee - Stijl: Modern Let op: Dit product wordt assorti uitgeleverd, de kleur kan variëren tussen zwart wit en wit zwart.

Productinformatie

Artikelnummer:
91744
Gewicht artikel (kg):
0.39
EAN:
8711252948492
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod