ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Thermometer zilver

Thermometer zilver


Ontdek de Thermometer Zilver Ontdek de elegantie en functionaliteit van onze Thermometer Zilver, een onmisbaar instrument voor elke tuinliefhebber. Deze buiten thermometer biedt een stijlvolle manier

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de Thermometer Zilver

Ontdek de elegantie en functionaliteit van onze Thermometer Zilver, een onmisbaar instrument voor elke tuinliefhebber. Deze buiten thermometer biedt een stijlvolle manier om de temperatuur in de gaten te houden. Met zijn zilveren afwerking en compacte afmetingen van 27,5x6x1,5 cm, past deze temperatuurmeter naadloos in elke buitenruimte. Of u nu een weerstation wilt creëren of gewoon wilt weten hoe warm het buiten is, onze Thermometer Zilver is de perfecte keuze.

Voordelige Thermometer Zilver voor elke gelegenheid

Onze Thermometer Zilver is niet alleen een functioneel instrument, maar ook een goedkope en voordelige keuze voor iedereen die zijn buitenruimte wil verrijken. Het is een ideaal cadeau voor tuinliefhebbers of voor iedereen die graag buiten is. Of het nu gaat om een barbecue in de zomer, een tuinfeest of gewoon een ontspannende dag in de buitenlucht, deze voordelige thermometer helpt u om de perfecte temperatuur te creëren voor elke gelegenheid.

Productspecificaties Thermometer Zilver

- Type: Buitenthermometer - Kleur: Zilver - Afmetingen: 27,5x6x1,5 cm - Alleen geschikt voor buitengebruik - Stijlvolle afwerking Let op: Deze thermometer is alleen geschikt voor buitengebruik.

Productinformatie

Artikelnummer:
92080
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
8711295612756
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod