ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Thermoskan rvs 1.1 liter

Thermoskan rvs 1.1 liter


De veelzijdige Thermoskan rvs 1.1 liter Verrijk je keuken met de Thermoskan rvs 1.1 liter. Deze stijlvolle isoleerkan, ook wel bekend als dubbelwandige rvs koffiekan, is een must-have voor elke koffie

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

De veelzijdige Thermoskan rvs 1.1 liter

Verrijk je keuken met de Thermoskan rvs 1.1 liter. Deze stijlvolle isoleerkan, ook wel bekend als dubbelwandige rvs koffiekan, is een must-have voor elke koffieliefhebber. Met zijn roestvrijstalen binnen- en buitenkant is het niet alleen een robuust en duurzaam product, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je servies. Met een doorsnede van ongeveer 12,5 cm en een hoogte van ongeveer 28 cm, is deze rvs thermoskan compact en handig om mee te nemen.

Voordelige en praktische toepassingen

De Thermoskan rvs 1.1 liter is niet alleen goedkoop, maar ook uiterst praktisch. Met zijn handige schenkfunctie is het de ideale partner voor bij het ontbijt, op kantoor, tijdens een picknick of andere gelegenheden waarbij je van een warme drank wilt genieten. Bovendien is deze voordelige thermoskan een geweldige manier om energie te besparen, omdat je koffie of thee langer warm blijft zonder het gebruik van extra energie.

Productsamenstelling

- Roestvrijstaal (RVS) - Dubbelwandige isolatie - Handige schenkfunctie - Doorsnede: ca. 12,5 cm - Hoogte: ca. 28 cm - Inhoud: 1,1 liter Dus, of je nu op zoek bent naar een handige manier om je favoriete warme dranken langer warm te houden, of gewoon een stijlvolle toevoeging aan je keuken wilt, de Thermoskan rvs 1.1 liter is de perfecte keuze.

Productinformatie

Artikelnummer:
91883
Gewicht artikel (kg):
0.56
EAN:
8718692627543
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod