ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Thermoskan rvs 1.9 liter met pomp

Thermoskan rvs 1.9 liter met pomp


Ontdek de veelzijdigheid van de Thermoskan rvs 1.9 liter met pomp De Thermoskan rvs 1.9 liter met pomp, ook wel bekend als airpot, is een essentieel item voor iedere koffieliefhebber. Met zijn robuus

... Lees meer


Beperkte voorraad

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Thermoskan rvs 1.9 liter met pomp

De Thermoskan rvs 1.9 liter met pomp, ook wel bekend als airpot, is een essentieel item voor iedere koffieliefhebber. Met zijn robuuste rvs buitenkant en glazen binnenpot, biedt deze isoleerkan een ruime inhoud van 1,9 liter - perfect voor het serveren van warme dranken tijdens vergaderingen, feestjes of gewoon op een ontspannen zondagochtend thuis. De handige pompfunctie en het stevige handvat maken het serveren van je favoriete warme dranken een fluitje van een cent. De afmetingen van deze koffiekan zijn ongeveer 35,7x13,5x17 cm.

Een voordelige keuze voor elke gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een praktische manier om koffie te serveren tijdens een bedrijfsvergadering, of een efficiënte oplossing nodig hebt voor je volgende familiebijeenkomst, deze Thermoskan rvs 1.9 liter met pomp is een voordelige keuze. Dankzij zijn grote inhoud en handige pompfunctie, is deze isoleerkan ideaal voor elke gelegenheid waarbij warme dranken geserveerd worden. Bovendien is het een goedkope oplossing om je koffie of thee langer warm te houden, zodat je op elk moment van de dag van een heerlijk warme drank kunt genieten.

Productsamenvatting:

- Thermoskan rvs 1.9 liter met pompfunctie - Ook bekend als airpot - Gemaakt van robuust rvs met een glazen binnenpot - Voorzien van een handig pompsysteem en handvat - Afmetingen: ca. 35,7x13,5x17 cm - Ideaal voor het serveren van warme dranken bij diverse gelegenheden - Een voordelige keuze voor het langer warm houden van je favoriete dranken.

Productinformatie

Artikelnummer:
92199
Gewicht artikel (kg):
0.96
EAN:
8711295934636
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod