ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Thermosokken Super wol grijs tinten 35-38 Apollo 3 pr.

Thermosokken Super wol grijs tinten 35-38 Apollo 3 pr.


Thermosokken Super wol grijs tinten 35-38 Apollo 3 pr. Ontdek het ultieme comfort en warmte met de Thermosokken Super van Apollo in maat 35-38. Deze sokken zijn een must-have voor iedereen die de kou

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Thermosokken Super wol grijs tinten 35-38 Apollo 3 pr.

Ontdek het ultieme comfort en warmte met de Thermosokken Super van Apollo in maat 35-38. Deze sokken zijn een must-have voor iedereen die de kou wil trotseren. Met een mix van wol, acryl en polyamide, bieden deze sokken een zacht en comfortabel gevoel terwijl ze je voeten extra warm houden. Elk pakket bevat drie paar sokken in verschillende grijstinten, waardoor je gemakkelijk kunt mixen en matchen met je wintergarderobe.

Voordelige Thermosokken Super voor diverse gelegenheden

Op zoek naar voordelige thermosokken die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden? De Thermosokken Super zijn perfect voor zowel dagelijks gebruik als voor outdoor activiteiten. Of je nu gaat wandelen in het bos, werken in koude omstandigheden of gewoon gezellig thuis blijft, deze sokken zijn een betrouwbare keuze. Met hun betaalbare prijs en veelzijdige design zijn ze een waardevolle aanvulling op elke sokkenlade.

Productspecificaties Thermosokken Super

- Maat: 35-38 - Kleur: Diverse grijstinten - Aantal: 3 paar per set - Materiaal: 40% wol, 40% acryl, 20% polyamide - Extra's: Links/rechts aanduiding - Geschikt voor: Dagelijks gebruik, werken in koude omstandigheden, wandelen en andere outdoor activiteiten.

Productinformatie

Artikelnummer:
93926
Gewicht artikel (kg):
0.29
EAN:
8720172902187
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod