ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Thermosokken Super wol zwart grijs 43-46 Apollo 3 pr.

Thermosokken Super wol zwart grijs 43-46 Apollo 3 pr.


Thermosokken Super wol zwart grijs 43-46 Apollo 3 pr. Deze Thermosokken Super zijn gemaakt van hoogwaardige wol en zijn ideaal om uw voeten warm te houden tijdens de koude wintermaanden. Met een maat

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Thermosokken Super wol zwart grijs 43-46 Apollo 3 pr.

Deze Thermosokken Super zijn gemaakt van hoogwaardige wol en zijn ideaal om uw voeten warm te houden tijdens de koude wintermaanden. Met een maat van 43-46 zijn ze geschikt voor de meeste mannen. De sokken worden geleverd in een set van 3 paar, zodat u altijd genoeg sokken heeft om uw voeten comfortabel te houden.

Deze thermosokken zijn niet alleen warm, maar ook zeer comfortabel en elastisch. Ze zijn voorzien van een handige links/rechts aanduiding, zodat u altijd de juiste sok aan de juiste voet kunt dragen. Dit maakt ze niet alleen geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook ideaal als werksokken of wandelsokken.

De samenstelling van deze thermo sokken is 40% wol, 40% acryl en 20% polyamide. Dit zorgt voor een goede isolatie en houdt uw voeten heerlijk warm, zelfs in de meest koude omstandigheden.

Met deze Thermosokken Super wol zwart grijs 43-46 Apollo 3 pr. bent u verzekerd van warme voeten en optimaal comfort. Bestel ze vandaag nog en geniet van de voordelen die deze sokken te bieden hebben!

Productinformatie

Artikelnummer:
93932
Gewicht artikel (kg):
0.32
EAN:
8720172902163
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod