ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Pop tiener Perfect Girl

Pop tiener Perfect Girl


Ontdek de Wereld van Pop Tiener Perfect Girl De Pop Tiener Perfect Girl is meer dan zomaar een speelgoedpop. Het is een trendy, modieuze tienerpop, compleet met stijlvolle kleertjes en coole accessoir

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Ontdek de Wereld van Pop Tiener Perfect Girl

De Pop Tiener Perfect Girl is meer dan zomaar een speelgoedpop. Het is een trendy, modieuze tienerpop, compleet met stijlvolle kleertjes en coole accessoires. Deze prachtige pop is een perfecte aanvulling op elke poppencollectie en biedt eindeloos speelplezier. Met haar hippe kleding en accessoires, kun je haar look keer op keer veranderen. Ze wordt geleverd in een assorti model, wat betekent dat elk exemplaar uniek is, net als echte tieners!

Voordelig Speelplezier met Pop Tiener Perfect Girl

Als je op zoek bent naar een voordelig en veelzijdig speelgoed, dan is de Pop Tiener Perfect Girl de perfecte keuze. Deze pop is niet alleen een goedkoop speelgoed, maar biedt ook urenlang speelplezier. Ze is het perfecte cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als een speciale verrassing. Met haar trendy kleding en accessoires is ze altijd klaar voor elke gelegenheid, of dat nu een poppenpicknick, een denkbeeldig popconcert of een modefeestje is.

Productspecificaties van Pop Tiener Perfect Girl

- Productsoort: Speelgoed tienerpop - Inclusief: Kleertjes en accessoires - Model: Wordt assorti uitgeleverd - Afmeting verpakking: 32,5x18x6 cm.

Productinformatie

Artikelnummer:
91813
Gewicht artikel (kg):
0.31
EAN:
8714627802566
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod