ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Toiletborstel plastic wit Los

Toiletborstel plastic wit Los


Productbeschrijving Op zoek naar een praktische en eenvoudige manier om je toilet schoon te houden? Onze losse plastic toiletborstel, uitgevoerd in een frisse witte kleur, is dan precies wat je nodig

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving

Op zoek naar een praktische en eenvoudige manier om je toilet schoon te houden? Onze losse plastic toiletborstel, uitgevoerd in een frisse witte kleur, is dan precies wat je nodig hebt. Deze kunststof wc-borstel, ook wel bekend als een sanitair reinigingsinstrument, is ontworpen met stevige nylon haren die zorgen voor een effectieve reiniging. Dankzij het handige ophangoog kan de borstel gemakkelijk worden opgeborgen, waardoor je badkamer netjes en georganiseerd blijft. Met een formaat van ongeveer 36x8 cm is deze toiletborstel compact en past hij in elke toilethoek.

Voordelig en veelzijdig

Deze plastic wc-borstel is een economische keuze voor wie op zoek is naar een voordelige, maar effectieve oplossing voor toiletreiniging. Of je nu een student bent die net op kamers gaat, een huiseigenaar die zijn gastentoilet wil inrichten of een bedrijfseigenaar die de sanitaire voorzieningen van zijn personeel wil onderhouden, deze goedkope toiletborstel is een uitstekende keuze. Zijn eenvoudige ontwerp maakt hem geschikt voor elke stijl van badkamerdecoratie, van modern tot klassiek.

Productspecificaties

  • Type: Losse toiletborstel
  • Materiaal: Plastic
  • Kleur: Wit
  • Afmeting: ca. 36x8 cm
  • Extra's: Nylon haren, ophangoog

Productinformatie

Artikelnummer:
92087
Afmetingen:
8 x 8 x 36 cm
Materiaal:
Kunststof
Gewicht artikel (kg):
0.06
EAN:
8718375334997
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod