ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Toilettas Basic 30 cm

Toilettas Basic 30 cm


Stevige nylon toilettas met binnenvoering De Toilettas Basic 30 cm, ook wel bekend als de Toilettas budget Basic, is een praktische en betaalbare toilettas die perfect is voor onderweg. Met zijn stevi

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Stevige nylon toilettas met binnenvoering

De Toilettas Basic 30 cm, ook wel bekend als de Toilettas budget Basic, is een praktische en betaalbare toilettas die perfect is voor onderweg. Met zijn stevige nylon materiaal en binnenvoering biedt deze toilettas optimale bescherming voor al je toiletartikelen.

Assorti kleuren en handige afmetingen

Deze toilettas wordt assorti kleur uitgeleverd in zwart, rood en/of blauw. Hierdoor is er altijd een kleur die bij jouw stijl past. Met een afmeting van ca. 30x18x5,5 cm biedt de toilettas voldoende ruimte voor al je essentials.

Veelzijdig en geschikt voor elke gelegenheid

De Toilettas Basic 30 cm is niet alleen goedkoop en voordelig, maar ook ontzettend handig in gebruik. Of je nu op reis gaat, naar de sportschool gaat of gewoon een dagje weg bent, deze toilettas is ideaal voor elke gelegenheid. Berg je tandenborstel, tandpasta, shampoo en andere verzorgingsproducten gemakkelijk op in het ruime hoofdvak met rits.

Productspecificaties:

- Materiaal: Nylon
- Binnenvoering
- 1 groot vak met rits
- Assorti kleur: zwart, rood en/of blauw
- Afmeting: ca. 30x18x5,5 cm
Met de Toilettas Basic 30 cm ben je altijd goed voorbereid en heb je al je toiletartikelen binnen handbereik. Bestel deze handige toilettas vandaag nog en geniet van zijn praktische eigenschappen. Let op: de kleur wordt assorti uitgeleverd en kan dus variëren.

Productinformatie

Artikelnummer:
93365
Gewicht artikel (kg):
0.07
EAN:
4326470429698
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod