ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Dentalpro Tongschraper wit 23 cm

Dentalpro Tongschraper wit 23 cm


Introductie van de Dentalpro Tongschraper wit 23 cm Maak kennis met de Dentalpro Tongschraper, een essentieel instrument voor een optimale mondhygiëne. Deze witte tongschraper, met een lengte van 23

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Introductie van de Dentalpro Tongschraper wit 23 cm

Maak kennis met de Dentalpro Tongschraper, een essentieel instrument voor een optimale mondhygiëne. Deze witte tongschraper, met een lengte van 23 cm, is speciaal ontworpen om de tong effectief te reinigen. Het helpt bij het verwijderen van bacteriën, voedselresten en dode cellen die zich op het oppervlak van de tong ophopen. Met de Dentalpro Tongschraper wordt de adem frisser en de smaak verbeterd. Het is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een afmeting van 3,5 x 1 x 17,5 cm. Let op: dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar en dient onder toezicht te worden gebruikt bij kinderen onder de 8 jaar.

De voordelige keuze voor mondverzorging

De Dentalpro Tongschraper is een voordelige keuze voor iedereen die waarde hecht aan een goede mondverzorging. Het is een goedkoop maar zeer effectief hulpmiddel om een frisse adem te behouden en het algemene mondgezondheidsniveau te verbeteren. Deze tongschraper is gemakkelijk in gebruik en daarmee ideaal voor dagelijkse toepassing. Of je nu je ochtendroutine wilt verbeteren of je voorbereidt op een speciale gelegenheid, de Dentalpro Tongschraper is een onmisbaar instrument in je mondverzorgingsroutine.

Productsamenvatting

  • Merk: Dentalpro
  • Type: Tongschraper
  • Kleur: Wit
  • Lengte: 23 cm
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting artikel: 3,5 x 1 x 17,5 cm
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar
  • Gebruik alleen onder toezicht bij kinderen onder de 8 jaar

Productinformatie

Artikelnummer:
75264
Afmetingen:
3,5 x 1 x 17,5 cm
Afmetingen verpakking:
5,5 x 1,5 x 23 cm
Materiaal:
Kunststof
Gewicht artikel (kg):
0.02
EAN:
4895126803293
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod