ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Touw nylon lang 25 meter

Touw nylon lang 25 meter


Productomschrijving: Touw Nylon Lang 25 meter Ontdek de veelzijdigheid van ons Touw Nylon Lang 25 meter. Dit robuuste, flexibele koord van polypropyleen biedt u de mogelijkheid om allerlei taken op t

... Lees meer

Notificatie ontvangen wanneer het artikel weer voorradig is?

Laat je e-mailadres achter:


Geen voorraad

Omschrijving

Productomschrijving: Touw Nylon Lang 25 meter

Ontdek de veelzijdigheid van ons Touw Nylon Lang 25 meter. Dit robuuste, flexibele koord van polypropyleen biedt u de mogelijkheid om allerlei taken op te pakken. Met een diameter van 8 mm is het ideaal voor het vastbinden van goederen op een aanhanger, het beveiligen van dekzeilen, of het gebruik op de boot of camping. Het touw is beschikbaar in de kleuren blauw en geel, afhankelijk van de voorraad.

Voordelig en veelzijdig: Touw Nylon Lang 25 meter

Ons Touw Nylon Lang 25 meter is een betaalbare oplossing voor allerlei toepassingen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor diverse buitenactiviteiten, van kamperen tot zeilen. Dankzij de lengte van 25 meter is het touw lang genoeg om diverse klussen te klaren, of u nu iets moet vastbinden, ophangen of beveiligen. Het is een voordelige keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar, veelzijdig touw.

Productspecificaties

- Producttype: Touw Nylon Lang 25 meter - Materiaal: Polypropyleen - Diameter: 8 mm - Kleur: Assorti in blauw of geel - Lengte: 25 meter - Toepassingen: Boot, camping, vastbinden van goederen op een aanhanger, vastmaken van dekzeilen, etc.

Productinformatie

Artikelnummer:
92842
Gewicht artikel (kg):
0.4
EAN:
8718158320322
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod