ster-heel Created with Sketch. 8,6 uit 174 beoordelingen via Kiyoh
Lightbox Image
Touw oranje 6 mm 10 meter

Touw oranje 6 mm 10 meter


Productbeschrijving: Touw Oranje 6 mm 10 meter Als u op zoek bent naar een veelzijdig en betrouwbaar touw, dan is ons Touw Oranje 6 mm 10 meter de perfecte keuze. Dit sterke polypropyleen koord is on

... Lees meer


Ruime voorraad

Omschrijving

Productbeschrijving: Touw Oranje 6 mm 10 meter

Als u op zoek bent naar een veelzijdig en betrouwbaar touw, dan is ons Touw Oranje 6 mm 10 meter de perfecte keuze. Dit sterke polypropyleen koord is ontworpen om een scala aan taken aan te kunnen. Of u nu uw boot veilig wilt aanleggen, uw campinguitrusting wilt zekeren, of goederen op een aanhanger wilt vastbinden, dit oranje touw is perfect voor de klus. Met een indrukwekkende lengte van 10 meter en een diameter van 6 mm, is het touw zowel praktisch als robuust. Het wordt geleverd in een compacte verpakking van 33x11x5 cm, zodat u het gemakkelijk kunt opbergen en vervoeren.

Voordelig en veelzijdig: Het Touw Oranje 6 mm 10 meter

Dit touw is niet alleen voordelig, maar ook ongelooflijk veelzijdig. Het is een goedkope oplossing voor allerlei taken in en rondom het huis, op de boot, op de camping of bij het transporteren van goederen. Het Touw Oranje 6 mm 10 meter is ideaal voor verschillende gelegenheden en activiteiten. Het is een must-have voor iedere doe-het-zelver, kampeerliefhebber of watersporter.

Productspecificaties

  • Productsoort: Touw
  • Kleur: Oranje
  • Diameter: 6 mm
  • Lengte: 10 meter
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Verpakkingsafmetingen: 33x11x5 cm
Dit Touw Oranje 6 mm 10 meter is een betrouwbare en betaalbare keuze voor iedereen die een sterk en duurzaam touw nodig heeft. Bestel vandaag nog en ervaar de veelzijdigheid en bruikbaarheid van dit product.

Productinformatie

Artikelnummer:
91795
Gewicht artikel (kg):
0.17
EAN:
8712437250249
Hulp nodig?
Verrassend veel voor weinig
Groot assortiment

ruime voorraad

Binnen 1 werkdag

verzonden

Elke dag

nieuw aanbod